![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę mojej pracy:
www.FTH.pl - serwis o fantasty, fantastyce i s-f Ten post edytował Dynuel 23.06.2004, 11:01:40 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czemu ale u mnie link nie działa,
![]() Popraw to... -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Serwis jest o fantasy, a design strony jakby rodem z opowiadań Marka Hłaski. Nie, żeby mi się nie podobało, ale trochę nie pasuje.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...Mi sie bardzo podoba
![]() + ciekawa czcionka na topie + kolorystyka mila dla oka + ikonki bardzo ladne + bardzo ciekawy `katalog` - dolna belka? na stopke? Ocena: +7/10 -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Link już działa strona ładna chodź mala.
ocena: 5/10 -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona naturalnie w budowie
![]() Tak belka na buttony i loga partnerów ps. widzi ktoś z was ikonę w pasku adresu?? bo je nie i nie mam pojęcia jak to zrobić, a robię tak jak wszędzie piszą ps2. jak by ktoś nie zauwazył to można zmieniać szaty graficzne Ten post edytował Dynuel 23.06.2004, 10:45:45 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Prosże poprawić pierwszy post tak, aby można było klikać w link.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
powiem wam że jak się pojawia scanner to już mi się coś nie podoba
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Intro: lekko nieczytelne. Oczy mnie rozbolały od odcyfrowywania napisów.
Wersja testowa: to szkic? Bo nie ma co oceniać za bardzo na razie... @Dynuel: cieszcie się, ze mnie głowa przestała boleć. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
oczywistym jest ze jak strona będzie gotowa to nie będzie intra, bo po co komu to.
tak chodzi mi o ocenę tej wersji testowej, tzn szaty graficznej, i nie jest to żaden szkic ps. scanner, grabisz sobie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten lay pasuje do stronki o komiksach albo hiphopie ... ale w życiu bym nie powiedział, że tematyką jest fantasy.
na mozilli sie do tego top rozjeżdża ... więcej nie da się ocenić bo nic więcej nie ma ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat(Dynuel @ 2004-06-23 12:30:22) oczywistym jest ze jak strona będzie gotowa to nie będzie intra, bo po co komu to. tak chodzi mi o ocenę tej wersji testowej, tzn szaty graficznej, i nie jest to żaden szkic ps. scanner, grabisz sobie ![]() Ale ja mojej strony nie daję pod ocenę - bo tam nie ma nic, tylko "zapchajdziura". A Twoj projekt.. hmm.. Zawsze uważałem, ze projekt do oceny to powinien wyglądąc takjak np. prace nadesłane na konkurs php.pl - a nie "tu nic nie ma, ale będzie". Takie coś nie pozwala się rozeznac w układzie strony, w wyglądzie i kompozycji tekstów... Wersja testowa to coś, co już działa. Twoją prace określiłbym jako pre-Beta ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:31 |