![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nie bardzo łapię gdzie jest problem. Strona: http://goo.gl/MWrWM Jeśli tag: pozostawię tak jak w tym przykładzie bez domknięcia ">" skrypt pracuje prawidłowo, ale oczywiście w przeglądarce jest czerwony błąd. Gdy go zamknę: slider przestaje działać (IMG:style_emoticons/default/co_jest.gif) Gdzie popełniam błąd? (IMG:style_emoticons/default/brzydal.gif) Z góry dziękuję za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wrzuć wersję niedziałającą - z zamknięciem. Możliwe, że skrypt działa, tylko przeglądarka zapamiętała skrypt w cache - użyj "twardego odświeżenia" - może pomoże.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście.
Już jest z zamknięciem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sprawdziłem pod wszystkimi przeglądarkami, usunąłem ciastka i nadal nic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Głowa mi puchnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A teraz odpalasz FF -> włączasz konsolę błędów -> poprawiasz błąd w 3 linii
|
|
|
![]()
|
|
A mogę prosić o dokładną wskazówkę?
chodzi mi o to, co dokładnie zmienić w 3 linii tego skryptu. Ten post edytował bceuropa 9.08.2011, 20:02:12 |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem co jest grane... sprawdź czy na pewno działa jQuery, bo wydaje mi się, że gdzieś tam masz błąd.
|
|
|
![]()
|
|
przesunąłem ten tag na koniec i jest dobrze... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
niezbadane są wyroki... wiem że jest jakiś błąd, ale mam już dość - cały dzień nad jednym problemem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dzięki za zaangażowanie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:18 |