![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pewien problem ponieważ skrypt, który zmodyfikowałem nie działa prawidłowo i sam już nie wiem gdzie jest błąd. W skrypcie tym powinny wyświetlać się aktualnie 4 linki o różnych kolorach. Tylko zamiast 4 linków wyświetla się ich 16 w takiej postaci "1 1 1 1, 2 2 2 2, 3 3 3 3, 4 4 4 4" a powinno być "1, 2, 3, 4"
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwisz się ze wyświelta Ci 16 ? masz foreach w foreachu ( kazda tablica ma 4 wpisy 4x4 = 16
![]() -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwisz się ze wyświelta Ci 16 ? masz foreach w foreachu ( kazda tablica ma 4 wpisy 4x4 = 16 ![]() Rozumiem o co chodzi i wyciągnąłem ten drugi foreach wtedy wyświetlało się dobrze "1, 2, 3, 4" tylko adres był taki sam we wszystkich linkach ;/ jestem początkujący w kwestii php i nie wszystko jeszcze ogarniam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeczytaj sobie o tablicach jak dzialaja ....
polecam lektorke: foreach lub for. Czytanie ze zrozumieniem, ruszenie mozgiem. Zalecam: wypicie kawy, wydrukowanie paru stron manaula, przejście się (na dworze słonce swieci - rozjasnia umysl), odpalenie papierosa i przeczytanie tego manuala ... to powinno wlaczyc w twoim mozgu funkcje myslenia ... sorry ale temat typy DIY ... -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 5 Dołączył: 30.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może taki coś:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trzymaj, mam nadzieję, że o to Ci chodzi.
-------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:43 |