![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 3 Dołączył: 30.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przerabiam sobie Vademecum PHP i MySQL. 1 raz obiektowka <sciana>i mam takowy problem, a dokladniej z instrukcja przygotowywana. Skrypt zostal przerobiony wlasnie pod ww instrukcje i wszystko dziala poza 1, $ile_znalezionych = $instrukcja->num_rows; ciagle wykazuje 0, probowalem juz all, jesli reczznie daje ile ma byc iteracji(jak jest w kodzie) pokazuje ze znajduje jednak dobrze wyniki i nie wiem jak zrobic, aby $ile_znaleziony pokazywalo dobry wynik. HELP!Smile
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bylo juz chyba setki razy... jesli chcesz policzyc rekordy to nie robisz selecta i pozniej liczysz wyniki? Od tego jest COUNT w SQL
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 3 Dołączył: 30.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem ze tak tez mozna, ale nurtuje mnie dlaczego nie dziala z ww instrukcja, a wczesniej dzialalo. Co to zmienia, ew jak w tym przypadku poradzic sobie poprzez php
re any1?(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
odświeżenie kilkukrotne tematu w ciągu paru godzin to lekka przesada. Zeby nauczyć cię cierpliwości, temat zamknę. Otworzę jak sobie przypomnę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
edit: no i sobie przypomniałem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Powód edycji: [nospor]:
|
|
|
![]()
|
|
Super (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ale czy zna ktoś odpowiedź na nurtujące mnie od dłuższego czasu pytanie? Ten post edytował nait 2.08.2011, 17:40:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 14:58 |