![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 437 Pomógł: 42 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem z funkcją ob_flush. W Manualu wyczytałem, że stosując taki skrypt:
Można osiągnąć fajne efekty. Na lokalnym serwerze mi wszystko działa (powyższy skrypt), jednak na moim serwerze już nie. Co powinienem włączyć, aby wszystko działało? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.php.net/manual/pl/function.flush.php
Cytat If flush() function does not work. You must set next options in php.ini like: Wyłączenie output_buffering i zlib.output_compression w php.ini według tego powinno pomóc.--[code]-- output_buffering = Off ;output_handler = zlib.output_compression = Off ;zlib.output_handler = --[^code^]-- If things does not work you must view headers from the server and check `Server` string. In my case, as the frontend was Nginx webserver and Apache work as backend. Nie ma żadnych błędów? Ten post edytował mk321 25.07.2011, 23:31:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 437 Pomógł: 42 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
żadnych błędów. Zakładam, że tym sposobem mogę wyłączyć to:
Jeżeli tak, to brak efektu w pliku .htaccess dodanie linii: php_flag output_handler Off php_flag output_buffering Off też nic nie dało. Jest ktoś na sali, co może mi pomóc? wprowadziłem do .htaccess takie linijki: php_flag output_buffering off php_flag output_handler off php_flag zlib.output_compression off i nie działa skrypt. Jest jakiś sposób rozwiązania? Serwer jest na webd.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 13:37 |