![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję żeby mi centrowało diva w którym mam obrazek wielkości 693x446 i żeby przy zmianie wielkości okienka przeglądarki cały czas się centrował, a nie pozostawał w tym samym miejscu. Chodzi oczywiście o centrowanie w stosunku do wielkości przeglądarki.
Bo w css, że ustawie padding czy margin mnie nie zadowala gdyż na większych rozdzielczościach czy mniejszych jak moja będzie przesunięte. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj margin:auto; do klasy diva
-------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już sobie poradziłem sam w JavaScript.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 34 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JS do centrowania obrazka? Chyba żartujesz. Użyj tego co kolega Ci poradził i nadaj mu szerokość w css, bo inaczej nic się nie wyśrodkuje.
|
|
|
![]()
|
|
Tak js do centrowania obrazka. Wyobraź sobie, że np taki margin auto nie działa na IE albo iPadzie. Potrzebowałem czegoś co mi wyśrodkuje plansze która się pojawia (powinna na środku ekranu) na stronie (czyli kolejna warstwa).
Nie wiem po co piszecie o CSSie skoro napisałem, że potrzebuję w JavaScript. Ale teraz to już nie ważne. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 34 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie działa, bo pewnie nie masz !DOCTYPE określonego, albo nie spełniasz 2 warunku, który podałem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:31 |