![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jest to dziwne pytanie ale mam np skrypt w bazie danych i jak zrobić aby był on wyświetlany że wpisuje jakiś kod podaje np. panel_logowania.php i to się wyświetla?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za diabła nie wiem o co ci chodzi.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No mam taki skrypt
służy on do logowania w wordpressie i chciał bym zapisać go w jednym pliku bo obecnie mam go w header.php aby tak jak np w HTML jest wyświetlany obrzek jest kod to żeby w php zamists ścieżka dostępu był ten plik panel_uzytkownika.php i został on wyświetlany. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dalej niezbyt ciebie rozumiem, podany skrypt wyświetla formularz logowania i tyle. Może jestem tępy, ale wytłumacz mi w jak najprostszych słowach co chcesz osiągnąć.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 12 Dołączył: 1.05.2011 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może chodzi ci o jQuery "Dialog" ( zobacz ten link http://jqueryui.com/demos/dialog )
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 20:39 |