![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w tytule, szukam skryptu w stylu http://lookias.worms2d.info/download.php
Jest taki skrypt w ogole czy takie skrypty sie pisze samemU?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 2 Dołączył: 23.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy robiłem po poprawnie, ale zawsze wykonywałem to w mniej więcej taki sposób:
tabela `download` |id||nazwa|plik|pobran| |1|Super skrypt|http://directlinkdopliku.pl|521|
Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pisałem z palca, więc może (ale nie powinien) pojawić się jakiś błąd. Ten post edytował Polonistyk 24.07.2011, 19:40:38 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in C:\xampp\htdocs\Metty\index.php on line 6
a w linijce header("Location: "$plikf['plik']); Probowalem: header("Location: "$plikf['plik']""); header('Location: "$plikf['plik']'); header(Location: "$plikf['plik']"); header(Location: "$plikf['plik']); Ale daje mi inne rozne bledy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
header("Location: "$plikf['plik']);
Zamień na: header("Location: ".$plikf['plik']); lub header("Location: $plikf['plik']"); a najlepiej header('Location: '.$plikf['plik']); |
|
|
![]()
|
|
Ok cos zadzialalo ale mam jeszcze blad: Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\index.php on line 20
LINIJKA 20: $plikf = mysql_fetch_array($plik); probowane: $plikf = mysql_fetch_array(.$plik); $plikf = mysql_fetch_array(".$plik"); $plikf = mysql_fetch_array("$plik"); |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 23:38 |