|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam serdecznie,
mam za zadanie stworzyć skrypt PHP, który umożliwi odczytanie danych z bazy, usunięcie rekordów, dodanie i poprawę istniejących. Napotkałem trudności przy dodawaniu rekordów - przejrzałem je wiele razy i coś jest nie tak - po wpisaniu danych i kliknięciu na button "dodaj" nic się nie dzieje, dlatego bardzo proszę o pomoc/ wskazówki co nie tak zrobiłem. Oto fragment kodu, który napisałem:
Powód edycji: [Daiquiri]: Przenoszę do przedszkola
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie przesyłasz telefonu (masz tam wpisane name=imie) ;]
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Znów napotkałem jakieś problemy. Tym razem w poprawianiu istniejących rekordów. Dodałem do książki opcję poprawiania ich, jednak mam z nią małe problemy - skrypt nie chce ich w żaden sposób poprawiać, jak również nie pokazuje danych w wybranym polu edycji... Kombinowałem trochę z tym, ale niestety znowu będę musiał się zwrócić do kogoś o pomoc tutaj...
Kod:
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 22:31 |