![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jestem zielony jak trawa jeżeli chodzi o php lecz potrzebuje skruptu rejestracji/logowania. Skrypt niewielki (myślę że dla takich webmasterów jak wy taki skrypt to pikuś). Poniżej planowane części skryptu:
1.Rejestracja (jakiś skrypt mogący wcisnąć się do diva) (pola w formularzu rejestracji) a) Login (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Hasło c) Powtórz hasło d) Email e)Token (znalazłem jakiś token mi on wystarcza)(w załączniku) (opcjonalnie: wysyłanie maila aktywacyjnego) (pola w formularzu logowania) a) Login (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Hasło e)Token (-||-) (pod formularzem logowania chciałbym aby była funkcja zapomniałem hasła która wysyłała by hasło na maila użytkownika) (i jeszcze obrazek z linkiem do rejestracji) Z góry dziękuje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłby mi kolega spolszczyć te pliki http://php-login-script.com/
Próbowałem sam ale nie pojawiała się zawartość innych stron i niektóre teksty były nie spolszczone. Ten post edytował ceski23 25.06.2011, 22:08:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Google Tłumacz ?
|
|
|
![]()
|
|
Z tym tłumaczeniem to se popróbuje ale największym problemem jest to że nie pokazuje mi się treść żadnej strony oprócz index.php
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 21:57 |