![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 1 Dołączył: 15.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, jak w temacie. Zastanawiam się czy jest jakiś inny znacznik który działa w podobny sposób co textarea? W którym mogę przechować fragment kodu html.
Czy jest może szansa żeby pokombinować z jakimiś ramkami, albo fopen(plik.txt) w php? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zastanawiam się czy jest jakiś inny znacznik który działa w podobny sposób co textarea? W którym mogę przechować fragment kodu html. Jeśli chodz tylko o przechowywanie to można w divie zrobić. Textarea ,raczej służy do wpisywania treści ,a nie jej przechowywania. Ten post edytował Rid 25.06.2011, 01:07:15 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wypadałoby napisać dlaczego poszukujesz alternatywy, z czym TEXTAREA nie daje sobie rady itp.
Być może rozwiązaniem będzie element z atrybutem contenteditable |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli dobrze rozumiem to potrzebujesz htmlspecialchars jednak mogę się mylić jako, że niejasno sformułowałeś problem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 1 Dołączył: 15.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
staram się uruchomić skrypt który po kliknięciu będzie dodawać kolejne pola formularza. Szablon jednego wiersza tabeli z takim własnie forumlarze leży mi własnie w znaczniku textarea, a problem pojawia się gdy w tymże szablonie chce wstawić kolejne pole texarea. początkowy znacznik z lini 1 zamyka się za wcześnie, bo w lini 12, a powinien w lini 14. No i chciałbym to schować do czegoś innego...
a sam skrypt w javie wygląda tak (gdzieś to chyba nawet na tym forum znalazłem):
Ten post edytował jacke 25.06.2011, 05:49:07 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 3 Dołączył: 10.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdziłeś walidatorem to ?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Radzę zobaczyć co się stanie.
Zamienień textarea na <table> znacznik otwierający tabelę. nie możesz uzyć dzieci tabeli bez ich atrybutu nadrzędnego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 19:10 |