![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, poszukuję web`owego klienta poczty który jest w stanie obsłużyć kilka kont pocztowych. Chodzi mi o to że chcę odbierać pocztę na jednym komputerze i na drugim widzę ją jako odebraną. ewentualnie proszę o jakieś propozycje rozwiązania takiego problemu.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Roundcube
-------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak, ale czy da sie w nim skonfigurować kilka skrzynek ? aby po zalogowaniu się można przeglądać pocztę z wszystkich, a nie logować się do każdej ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
No nie
-------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Hotmail. Możesz odbierać i wysyłać maile z różnych skrzynek pocztowych w jednym miejscu.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 4.09.2010 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(pys1986) Chodzi mi o to że chcę odbierać pocztę na jednym komputerze i na drugim widzę ją jako odebraną. ewentualnie proszę o jakieś propozycje rozwiązania takiego problemu. to czego szukasz zwie się IMAP i nie zależy od klienta poczty w praktyce możesz mieć outlooka na jednym kompie, webmail na drugim i klienta poczty na komórce. o szczegóły odsyłam to Twojego ISP, przykładowo, gmail pozwala na używanie protokołu IMAP i działa to bez zarzutu. komfort pracy jest nieporównywalny ze zwykłym kontem pop3/smtp |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:03 |