![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 13 Dołączył: 16.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Dokumentacja jest w miarę mizerna i nie bardzo rozumiem jak mogę poruszać się po elementach DOM. Mam takie coś
I muszę pobrać wartość div w którym jest "tekst". Pomożecie? Obecnie mam tylko takie coś ;/
Ten post edytował Agape 9.06.2011, 13:09:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj pobierasz textarea a nie div spróbuj:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem ale z tego co zrozumiałem ,to Koledze chodzi chyba o wyciągnięcie wpisanego textu z textarea.
Textarea ma atrybut Value -by wyciągnąć text z textarea trzeba by było chyba tym się zainteresować,ale pewny nie jestem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 13 Dołączył: 16.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie nie, tu wlasnie chodzi o tego diva. Tylko, że problem w tym że ja nie wiem co się w nim znajduje i dla tego trudno jest mi go pobrać. Myslalem ze pobiore pozycje tego textarea i wejde wyzej "na drzewo" przez jakas funkcje parentNode albo cos takiego i jakos "zlokalizuje jego polozenie". Dzieki temu moglbym wydobyc to co sie w nim znajduje.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 22:33 |