![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem chodzi mi o to że przykładowa na serwerze ma kilka stron i chcę aby automatycznie był do nich doklejany kod odpowiedzialny za otwarcie popundera tak jak jest to na przykład w republice lub w interii w jaki sposób to zrobić? Pozdrowienia |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2002 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bawiłeś się derektywą HeaderName w Apachu?
HeaderName naglowek.html |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie moze coś więcej jak to zrobić
|
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
To zapytaj tu
Serwery WWW Apache, IIS oraz inne. Tam Ci odpowiadza (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo zmień w pliku php.ini:
Kod auto_append_file string
auto_prepend_file string dyrektywa auto_append_file includuje plik na końcu, a auto_prepend_file na początku każdego skryptu. dyrektywy działają dokładnie tak jak funkcja include(), więc jeżeli skrypty są w różnych katalogach, podaj ścieżkę bezwzględną |
|
|
![]()
|
|
No dobra ale muszę mieć dostę do pliku php.ini na serwerze jeżeli nie ma takiego dostępu jak przy wszytskich konta relaserskich to kicha no nie.
A może jest jakiś ksrypt który by to robił |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:27 |