![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki problem. Chciałbym mieć możliwość rozszerzanie pierwszej kolumny w tabeli.
Kod działa powiedzmy dla div-ów, jednak nie wysyla cookies podczas zmiany rozmiaru. Nie wiem w jaki sposób umożliwić zmianę rozmiaru kolumnie tabeli wraz z zapisem cookie dla ostatniej szerokości, tak, że po odświeżeniu szerokość była zapamiętana. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wypuść gdzies to na żywo, bo będziemy sobie tylko gdybać.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj jest przyklad http://potreb.nstrefa.pl/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Czy tak ciężko dać durny alert by sprawdzić czy na pewno do ustawiania ciasteczka dochodzi?
onResize: function(size) { alert('czy tak ciężko?'); $.cookie(cookieName, size.width); } Wyświetla się alert? Nie, nie wyświetla. A teraz zajrzyj do dokumentacji, i sprawdź czy resizable ma takie coś jak "onResize"... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
resize a nie onResize
Ten post edytował potreb 4.06.2011, 14:49:36 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ale ty tak poważnie?
Nie ma onResize, ale jest "resize"... mówiąc zajrzyj do dokumentacji miałem na myśli: "Poświęc na lekturę więcej niż 10 sekund" Choć tutaj bardziej się przyda "stop". Ciacho lepiej zapisać na koncu zmiany a nie cały czas podczas zmiany -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Poświeciłem, zamiast resize, wystarczy stop
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:37 |