![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Od paru godzin próbuję zrobić skrypt który będzie mi wyświetlał tylko jeden kawał z mojej strony, a nie tak jak jest to teraz cała ich serię. Potrzebuję tego aby dodać facebook'a (share/like it) Kombinowałem z ID itd. niestety ciągle wywala mi jakieś błędy lub sam skrypt nie działa.. Jak mogę wyciągnąć ten jeden kawał używając do tego kody z adresu strony tzn. id=77 itp. Zrobiłem nawet specjalną podstronę żeby to zrobić z takim kodem:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 14 Dołączył: 21.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
where - jeśli ma to być cały czas jeden i ten sam lub
rand - jeśli chcesz losować ;> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę poprawiłem, ale nadal nie działa..
Z błędu który zwraca wskazywało by na to że jest to błąd w zapytania ale gdzie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ps. dajesz LIMIT 1 a potem robisz pętle?? Jeżeli zwracany ma być tylko jeden rekord:
Ten post edytował CuteOne 17.05.2011, 17:52:46 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 23 Dołączył: 5.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W przypisaniu do zmiennej $SQL kropkami łączysz ciągi, które zaczynają się apostrofem i kończą cudzysłowem albo odwrotnie. Ma być jeden wariant - albo kończysz i zaczynasz cudzysłowem albo apostrofem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 13:20 |