![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 25.03.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) czy mógłby mi ktoś napisać jak zrobic takie coś ,że jak sie doda post to dodaje do postów w bazie danych +1 czyli mam takie coś :
tylko nie wiem co napisać w $ins aby dodawało do bazy danych +1 powiem jeszcze ,że jak to jest potrzebne to pole post jest w users/post (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Z góry dziekuje i oczywiscie dam Pomógł (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jeszcze dodam ,że dopiero ucze się MYSQL to jak by można było to prosze opisać co i jak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwiększyć jakiś licznik (np. postów użytkownika) możesz poprzez proste zapytanie UPDATE:
Przy czym coś takiego powinno być wykonane przy pomocy wyzwalacza (ang. trigger) ustawionego po wyzwolenie po dodaniu rekordu do tabeli z postami. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Crozin dał Tobie odpowiedź, ale dorzucę jedną rzecz WYWAL TO ZOO(małpy) Z KODU I ZAPAMIĘTAJ BY NIGDY ICH NIE UŻYWAĆ
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 25.03.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie sprawdzałem narazie ale i tak dałem pomógł wam obu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:41 |