![]() |
![]() |
--qwerty-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam.
Potrzebuje do potwierdzenia rejestracji mailem. Korzystam na razie z darmowego hostingu ugu.pl. Napisałem instrukcje która sprawdza czy mail został wysłany ale ciągle warunek nie jest spełniony.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 30 Dołączył: 9.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz podać do kogo wysyłasz maila...
http://php.net/manual/en/function.mail.php |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 18 Dołączył: 7.04.2011 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i w nagłówku jako nadawcę podać mail w domenie ugu.pl
http://www.ugu.pl/forum/viewtopic.php?f=1&t=1747 |
|
|
--qwerty-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Wiem specjalnie nie podałem.
|
|
|
--qwerty-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Czyli mogę wysłać jedynie na mail który jest z ugu.pl?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 18 Dołączył: 7.04.2011 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież tego nie napisałem
Nadawca musi być podany w nagłówku jako mail w domenie ugu.pl |
|
|
--qwerty-- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Człowieku... Manual mail ugryzł Cię boleśnie? Manual ma 4 przykłady kilku wariantów wysyłki, a Ty nadal nie byłeś na tyle ciekawy by spróbować je zmodyfikować i dostosować dla siebie? :/ Jeszcze trochę i zaczne uważać, że lenistwo tego typu powinno się "nagradzać" podpinaniem delikwenta pod 230V, żeby się szybciej ogarnął (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
--qwerty-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dziękuje. Manual dobra rzecz hehe.
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Musisz mieć takie coś
kto@mail.com - tu wpisujesz mail na który mają być wysyłane wiadomości temat - tu wpisujesz temat wiadomości Treść wiadomości - to chyba wiadomo From: twojadres@ugu.pl - tu podajesz adres z którego mają być wysyłane maile (musi to być adres z ugu.pl) Jeśli to wypełnisz to powinno wysłać |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.09.2025 - 17:55 |