![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2011 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam
Posiadam do sprzedania bazy danych zawierające dane teleadresowe osób prywatnych, firm, instytucji … Przykładowa baza zawiera: Nazwa firmy, Imię, Nazwisko, Miejscowość, Województwo, Miasto, e-mail, tel1, tel2, branża … Bazy danych sprzedaję: w całości, na części, wybrane przez klienta branże czy miasta Bazy danych posiadają wiele rekordów miliony osób prywatnych, miliony firm Bazy są aktualne z tego roku i co jakiś czas aktualizowane więc ich zgodność wynosi średnio >97% Posiadem wiele danych więc jeśli będzie potrzebna baza np.: baza ginekologów z Lublina czy też baza warsztatów samochodowych ze Śląska znajdzie się Bazy tego typu kosztują nawet kilkanaście tysięcy zł ja sprzedaję je maksymalnie za kilkaset zł Średnie ceny baza wszystkich firm z danego woj. 200zł baza wszystkich firm z branży fotografia: 200zł Wszystkie dane są w pełni legalne w razie potrzeby mogę wystawić fakturę o czym proszę mnie poinformować przed zakupem Więcej informacji: e-mail:admin@haks.pl, gg:11802397, tel:507233012; preferuję kontakt mailowy |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Taaa... Jesli to dane czerpane z między innymi ogólnodostępnych baz, to może najpierw zapoznaj się z ich licencjami, bo akurat mają one obostrzenia i "skopiowanie" ich sobie do własnej bazy jest już złamaniem licencji, a tym samym baza nie będzie legalna. Jakoś w duże legalne bazy za kilkaset złotych nie wierzę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dlatego zamknę temat bo za samo posłanie mailingu jednego do kilku tysięcy osób się płaci kilkaset złotych. Ty za tyle całe bazy danych sprzedajesz? Z dala śmierdzi nielegalnym ich zbieraniem po forach, stronach firm, ogólnodostępnymi spisami czy katalogami pzez pająki. Z legalnością ma to tyle wspólnego co ja z wpływem na kurs dolara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 16:33 |