![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pewien problem z joomlą. Wgrałem Joomla 1.5.16 i wyskoczył taki błąd. Pliki ściągnąłem z oficjalnej strony joomli.
Co robić by to działało ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wgrywałeś ją zapewne przez jakiegoś klienta ftp i nie popatrzałeś na nieudane transfery plików które należało powtórzyć ;]
z komunikatów wynika, iż albo faktycznie tych plików nie ma, albo jeśli masz to lokalnie i przekopiowywałeś te pliki to musisz zmienić uprawnienia dostępu do nich ;] -------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już wiem co jest nie tak. Otóż przy wgrywaniu niechcący zaznaczyłem w Total Commander żeby zmieniało pliki w których są duże litery na małe litery. Przez to nie działało
![]() Temat do zamknięcia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:32 |