![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam bazę danych o nazwie Klasa a w niej kolumny o nazwach Numer, Imię, Nazwisko. Chciałbym zrobić sortowanie że po wybraniu opcji w formularzu sortuje mi po numerze, przy następnym wyborze wybiorę sobie np. Imię i będzie mi sortować po imieniu. Wiem jak to zrobić na osobnych plikach ale nie mam pojęcia jakby to połączyć w jedną całość. Z góry dzięki za pomoc.
plik sortowanie.html
plik sortowanie.php
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 105 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pamiętaj tylko o zabezpieczeniu przed SQL Injection, bo to podstawa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 105 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pamiętaj tylko o zabezpieczeniu przed SQL Injection, bo to podstawa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) no jasne np mysql_real_escape_string() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
robiłem tak jak mi napisałeś tylko zamiast " stosowałem ' i nie działało mi, jak na razie zabezpieczenia nie są potrzebne bo jest to tylko zadanie na OB. Dzięki za pomoc obydwoje dostajecie po +.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 23:03 |