![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 5 Dołączył: 4.08.2010 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
witam chciałbym zrobić na stronie zrobić formularz jęsli zaznacze np. ok1 to odświerzy się strona. i zapamięta to co bylo podane w ok1 i np. jesli dalem wczesniej ok3
Z góry dzieki. Za pomoc postawie pomogl
Powód edycji: [Ociu]: Poprawiłem bbCode
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
sesja + option selected
p.s. odświeŻanie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 5 Dołączył: 4.08.2010 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
mozesz podac mi jakis przydlad
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ciekawskiii@
po jakiego sesja? Totalna bzdura... Cookie juz predzej Cytat i np. jesli dalem wczesniej ok3 o co kaman?Jezeli chcesz dodawac pola do formularza w zaleznosci od zaznaczonych checkboxow to zrob to w czystym JS, o ile nie potrzebujesz pobierac dancyh z serwera. Jezeli przy tworzeniu nowych pol potrzebujesz pobrac cos z serwera to wykorzystaj AJAX. Do odswiezania strony w JS sluzy location.reload(), lub gdzie zmienna1 i zmienna2 to jakies wartosci okreslajace czy dany checkbox zostal zaznaczony Ten post edytował lukaskolista 1.04.2011, 06:46:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
lukaskolista przestan mu mieszac z checkboxami i ajaxem jak mu nie o to chodzi i totalna glupota zapisywac to do cookie...
mit sprawdzasz czy wyslano formularz i wynik zapisujesz do sesji
i zmien formularz ktory zapamieta wybor w sesji
Tak jakos bym to zrobil, mozna a nawet trzeba post zabezpieczyc ale to juz sam poczytaj, to powinno dzialac |
|
|
![]()
|
|
Mam problem ponieważ pokazuje mi że brakuje "" albo '' co musze zrobic zeby dobrze dzialalo
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 16:25 |