![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 3 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam download i upload na stronie, który uploaduje pliki do bazy danych mysql.
I download, dzięki któremu mam listę plików w mysql i mam możliwość ściągnięcia chcianego pliku. I teraz przed uploadem, plik w pdf działa. Po uploadzie i downloadzie tego pliku, plik jest zepsuty... Wie ktoś o co może chodzić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę mało napisałeś , ja bym sprawdził po kolei czy :
1.Plik ma ten sam format (końcówka .pdf w twoim przypadku, możesz mieć wyłączone wyświetlanie tego , w opcjach folderów możesz znaleźć opcje.) 2.Sprawdź rozmiar pliku. Jeśli obydwa są takie same jak w pliku który uploadowałeś , nie widzę powodu aby plik był zepsuty. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 3 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plik jest zepsuty, bo jak próbowałem odpalić tym samym programem, to pisało, że plik jest zepsuty i nie chciał odpalić...
Uploudowałem także plik .php i urwał mi kawałek (duży ;]) kodu... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapodaj kod , nie jesteśmy czarodziejami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , w ciemno mogę strzelić tyle że dajesz zły header dla danego pliku(Content-type:application/pdf , itd.).
|
|
|
![]()
|
|
Oto kody:
upload.php
add_file.php
download.php
get_file.php
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 09:38 |