![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Hej, ktoś ma jakieś informację o tej firmie, jak się tam pracuje, jaki jest klimat itp? Z góry dzięki.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Stary czy ja wyglądam na sprzedawce gier komputerowych stojący za ladą?
http://www.playsoftgames.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Wyglądasz jak facet, który nie potrafi podlinkować strony firmy o którą pyta, oczekując że ludzie się domyślą, gdzie chcesz pracować.
|
|
|
![]()
|
|
Przecież to jest chyba oczywiste w jakiej tematyce się obracamy? Przepraszam ale co jest z Wami, pierwsze promyki słońca za bardzo w czoło przygrzały?
@edit a poza tym wpisujesz playsoft w google i masz 1 link do ich strony, także nie wiem w czym macie problem, proponuje kupić sobie kaszkietów-kę. @edit down dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował cojack 11.03.2011, 22:47:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Przecież to jest chyba oczywiste w jakiej tematyce się obracamy? Przepraszam ale co jest z Wami, pierwsze promyki słońca za bardzo w czoło przygrzały? @edit a poza tym wpisujesz playsoft w google i masz 1 link do ich strony, także nie wiem w czym macie problem, proponuje kupić sobie kaszkietów-kę. Jak zamierzasz tak dalej się odzywać, to proponuję ci powrócić do Twojego blogu i tam oczekiwać odpowiedzi w komentarzach, bo zachowujesz się jak niedopieszczony gimnazjalista. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:39 |