![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2010 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem ustawiłem już wysokość i wielkość nagłowka strony gdzie ładnie miesci się mi heder ale nie mogę ogarnąć kompletnie w ząb szerokości sklepu ucieka czy może któryś z kolegów podpowie w którym pliku tego szukać?
sklep oparty o oscommerce 2.3.1 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Zalinkuj do template..
Chociaż może jednak nie, w OSC templaty są zryte, szukanie w nich czegokolwiek jest wyczerpujące. Więcej w nich php niż html.. Wiem że teraz offtopicuje, ale radze porzucić OSC na rzecz czegoś świeższego, np. OpenCart. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2010 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona jest testowo bardzo testowo wykorzystuje to do nauki jakieś pojęcie mam o tym ale ten gość mnie przerasta
moje oscomerce A jakie silniki sklepów są dobre? 1. prstashop 2. opencart 3. magetoo ale trudny dość |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
magento jest za cięzki na shared hosting
opencart jest zjawiskowo szybki i bardzo, bardzo dobrze napisany a presta dopiero będę testował.. |
|
|
![]()
|
|
właśnie opencart wydaje mi się najbardziej taki rozsądny zainstalowałem sobie do testów i mi się podoba w tłumaczeniu trzeba troszkę po mieszać bo nie jest to perfekcja ale jest super:)
a jak wygląda temat importu bazy produktów z oscommerce do opencart? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 14:32 |