![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 1 Dołączył: 5.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacząłem pisać skrypt, wydawać by się mogło banalny. Upload fotek przez cURL na hosting
Kod http://nessunnome.com/index.php Napisałem, ale niestety nie działa. Podczas wykonywania pojawia się biała strona nic więcej. Nie mogę dojść gdzie jest błąd, nagłówki dodatkowe nawet dosyłam i nic to nie pomaga. Może któryś z forumowiczów wie gdzie leży błąd i dlaczego skrypt nie działa? Kod skryptu:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 1 Dołączył: 24.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale dlaczego chcesz uploadować pliki za pomocą biblioteki cURL? Jej rola jest symulowanie przeglądarki internetowej. Do uploadu plików skorzystałbym z ftp.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 26 Dołączył: 9.01.2011 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak to sobie niby wyobrażasz? Przecież nie wrzuca do siebie na serwer tylko na jakiś ogólnodostępny serwis hostingu obrazków...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 580 Pomógł: 85 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Skrzyszów :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 16:29 |