![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o książkę o PHP dla kompletnego amatora, która stopniowo, stopniowo przeprowadzi mnie po kolejnych etapach programowania w tym języku aż do naprawde trudnych zagadnień. Chodzi mi o książkę, która pozwoli mi tworzyć dynamiczne, ciekawe strony internetowe.
cena nie gra roli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale zależy mi żeby były w książce zawarte wszystkie podstawowe i zaawansowane informacje pozdrawiam Cipka |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@up
A nie wydaje Ci się że ta książka już jest nie aktualna? Data wydania: 10/2009 I chyba wcale nie obejmuje tematu PHP5!? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja się osobiście uczyłem na tej : Larry Ullman - PHP5. Zaawansowane tworzenie stron WWW. Szybki start. , bardzo dobre przykłady , dostępne w internecie łatwo (PL - skany , ENG - idealnie przepisane wszystko bez odbić itd.)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 1 Dołączył: 25.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up A nie wydaje Ci się że ta książka już jest nie aktualna? Data wydania: 10/2009 I chyba wcale nie obejmuje tematu PHP5!? A po czym wnosisz, że nie obejmuje PHP5? Skoro zaczynasz się dopiero tego uczyć, to zakładam, że pojęcia nie masz jakie są różnice między wersjami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No ale mogę się mylić. Tak czy siak - książka dobra, dobrze opisująca tematykę programowania w PHP5. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 1 Dołączył: 24.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Vademecum profesjonalisty daje rade. Dla początkującego w sam raz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 1 Dołączył: 24.02.2011 Skąd: www.skrypty.pro Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja polecę książkę z której korzystałem.
1.PHP5, Apache i MySQL. Od podstaw (koszt 89zł) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 17:23 |