![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanie napisałem logowanie na stronie, wszystko działa poprawnie, po kilku obecnie sekundach sesja jest zrywana. Ale chciałbym aby przy automatycznym zrywaniu sesji nastąpiło przekierowanie na stronę logowania. A wygląda to tak
próbowałem skorzystać z tego przykałdu zamieszczonego na forum
ale odrazu wraca na strone główną bez możliwości zalogowania |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
No i co tu złego? Każesz mu z automatu iść do index.php i on to robi. Chcesz iść na stronę gdzie jest logowanie? No to zamiast index.php wpisz adres strony do logowania. Chyba proste?
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona index to logowanie i jeżeli tak ustawie to caly czas zapętla się i poza strone z logowaniem nie przejde. A chce zrobić tak że po wygaśnięciu sesji i ewentualnym odświeżeniu strony kierował ponownie na stronę logowania.
to jest kod z indexu
a ten wyżej z strony właściwej po zalogowaniu. Jak dodam na stronie main czyli docelowej to sesja od razu się ubija. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:19 |