![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, napisałem sobie forumlarz w php kod daje niżej i nie wiem czemu przysyła mi na e-maila takie coś:
Kod Witam cie xxdrago! \n Na stronie Wymiana.89.pl napisal do ciebie ".$imie." \n z prosba o wymienienie sie linkiem jego adres do strony to $adres_stron \n Dane do szybkiego wklejania:\n \n Imie: ".$imie."\n e-mail: ".$mail."\n numer-gg: ".$gg."\n Adres strony: ".$adres_stron."\n IP: ".$aktual_ip_uzytk."\n Dowiedzial sie o nas ze strony: ".$skad."\n kod php:
-------------------- GG: 10972302 :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żeby łamanie lini ci się nie wyświetlało umieśc ."\n".
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 11 Dołączył: 2.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź czym się różni w używaniu cudzysłów od apostrofu, no i poza tym to bądź konsekwentny w ich używaniu ;>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 4 Dołączył: 4.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmień to
PHP ma tę zaletę, że w podwójnym cudzysłowie interpretuje zmienne. Staraj się jak najrzadziej używać operatora . do łączeniea tekstu, bo strasznie spowalnia wykonanie skryptu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra, troche zle napisałem to drugie to jest skrypt a to pierwsze to jest wiadomość która przychodzi na e-maila kod php:
-------------------- GG: 10972302 :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:52 |