Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Alternatywa dla Guitar Pro
230005

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Jest jakaś darmowa? Nie musi oferować nawet 1% opcji guitar pro, wystarczy że będzie potrafiła ta alternatywa otworzyć pliki guitar pro i je odtworzyć :].
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
osl

-----

dwie wiadomości - dobra: kiedyś, za dawnych czasów kiedy używałem Linuksa, znalazłem coś takiego, co prawda GP4 czy nawet 3, ale dawało rade całkiem nieźle.
zła wiadomość: totalnie nie pamiętam jak się nazywała, tyle tylko, że jest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

dwie wiadomości - dobra: kiedyś, za dawnych czasów kiedy używałem Linuksa, znalazłem coś takiego, co prawda GP4 czy nawet 3, ale dawało rade całkiem nieźle.
zła wiadomość: totalnie nie pamiętam jak się nazywała, tyle tylko, że jest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

EDIT: jeszcze jakiś czas temu znalazłem coś takiego na Androida, płatne, ale za grosze.

Ten post edytował osl 4.02.2011, 22:32:17
+Quote Post
230005

-----

Niestety bardziej niż za grosze, bo musiałbym kupić sprzęt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
+Quote Post
ziqzaq

-----

Próbowałeś może Tuxguitar? Raczej nie umywa się do Guitar Pro (i chyba nie obsługuje tego najnowszego formatu plików gtp), ale może ci wystarczy. Nie wiem jak teraz wygląda sytuacja, ale kiedyś używałem go i na Ubuntu i Archlinux i WinXP i dawał rade (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 24.08.2025 - 13:37