![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest jakaś darmowa? Nie musi oferować nawet 1% opcji guitar pro, wystarczy że będzie potrafiła ta alternatywa otworzyć pliki guitar pro i je odtworzyć :].
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dwie wiadomości - dobra: kiedyś, za dawnych czasów kiedy używałem Linuksa, znalazłem coś takiego, co prawda GP4 czy nawet 3, ale dawało rade całkiem nieźle.
zła wiadomość: totalnie nie pamiętam jak się nazywała, tyle tylko, że jest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dwie wiadomości - dobra: kiedyś, za dawnych czasów kiedy używałem Linuksa, znalazłem coś takiego, co prawda GP4 czy nawet 3, ale dawało rade całkiem nieźle. zła wiadomość: totalnie nie pamiętam jak się nazywała, tyle tylko, że jest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) EDIT: jeszcze jakiś czas temu znalazłem coś takiego na Androida, płatne, ale za grosze. Ten post edytował osl 4.02.2011, 22:32:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety bardziej niż za grosze, bo musiałbym kupić sprzęt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 128 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałeś może Tuxguitar? Raczej nie umywa się do Guitar Pro (i chyba nie obsługuje tego najnowszego formatu plików gtp), ale może ci wystarczy. Nie wiem jak teraz wygląda sytuacja, ale kiedyś używałem go i na Ubuntu i Archlinux i WinXP i dawał rade (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 13:37 |