![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam serdeczniue mianowicie nie wiem jak sie za to zabrac i w jakim jezyku bedzie najlepiej wspomne to iz na chwile obecna formularz jak jest puste pole to wyswietla komuniakt ze jest puste pole napisane jest to w javascript. chcialbym zrobic zeby domena skladala sie z polskich znakow tylko, uzytkownik takze z polskich znakow i minimum 4 znakow haslo podobnie i zeby sprawdzilo czy jest poprawny e-mail i jak podpiac to pod moje pola formularza moze ktos mial doswiadczenie z formularzami? z gory dziekuje nizej zamieszczam moj kod formularza
Powód edycji: [thek]: Dodaj tagi, popraw temat i pisownię a potem napisz do jakiegoś moda gdzie przenieść temat, bo jak dla mnie to szukasz gotowca za free.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Liczysz na gotowca, pisz w innym dziale. Skoro to ma być js, to po co piszesz w dziale PHP?
W Google jest pełno przykładów walidacji formularzy, poszukaj sobie coś a z problemami się zgłoś. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2011 Skąd: Murowana Goślina Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:47 |