![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co to do licha jest??
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
serio nie wiesz ![]() pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hehe... przypomnial mi sie film Chlopaki nie placza
![]() -------------------- Gadu-gadu: 384665
Tlen: szelcio@tlen.pl Site: www.szelcio.prv.pl Mail: szelcio@poczta.fm |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Hehe... przypomnial mi sie film Chlopaki nie placza
![]() dokladnie... a ja mam paszport polsatu wyp[censored] czyli paszport polsatu to papiery na wyczieczke od nich? mi sie wydawalo ze to przepustki dziennikarskie ![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
paszport polsatu jest potrzebny jedynie wtedy gdy nie zna sie osobiście PIASKA
![]() (ps. mam do odsprzedania 3 paszporty polsatu ![]() -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
grayhat czy ty już nie masz głupszych pytań w zasobniku systemowym?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Każdy, nawet najgłupszy pomysł na pytanie gwarantuje podniesienie liczby swoich postów o co najmniej 1.
NIedługo beda pytana typu czy 2 + 2 to 4... (pewnie by sie rozwineła bardzo inteligentna dyskusja o podatkach itd.) -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Songoace to też się tyczy Ciebie ... czasem przeganiasz Graya kalinowskiego i marcinjarek razem wzietych ...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
wiem, przeciez o tym pisze
![]() ![]() -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie zadane w temacie zostało wystarczająco wyjaśnione, a wątek schodzi na ciemną stronę mocy
![]() Blokuję. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:16 |