![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2010 Skąd: Głogów / Lubin / Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema!
Ja piszę pomału portal z linkami (zmienne $_GET) np. informacja.php?o=nas i właśnie dużo stron zrobiłem w taki sposób i właśnie teraz zobaczyłem że wczytują się dwie strony do tego że tą stronę "O Nas" mam na górze a jak suwakiem zjadę na dół to mam np. Stronę Główną. kod index.php (funkcja $_GET)
jeśli jeszcze jakiś plik potrzebujesz aby mi pomóc to proszę napisać zaraz go dołączę! Jak mogę zrobić takie linki i aby mi się nie wczytywały dwie strony? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lepiej uzyj switch:
Problem moze rownierz lezec gdzie indziej, np. oprocz include dodajesz strone glowna w inny sposob. Jesli to nie zadziala to wklej caly kod index.php. Ten post edytował sadistic_son 30.01.2011, 18:42:28 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2010 Skąd: Głogów / Lubin / Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
te case nie działa
tu masz kod PHP strony index.php
wiem że ten kod "php" jest taki prostacki ale nie chce mi się całej strony w PHP pisać ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź, czy nie includujesz strony w includowanym pliku.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Sprawdź, czy nie includujesz strony w includowanym pliku. Sprawdzałem to kilka razy i nie ma nigdzie include do tego samego. nie wiem co jest grane w tym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pododawaj średniki na końcach linijki 14 i 17 po instrukcjach php.
Posprawdzaj czy w includowanych plikach nie ma wewnatrz jeszcze includów. Ten post edytował sadistic_son 31.01.2011, 15:52:13 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
sprawdziłem i nie ma żadnych.
Nawet jak utworzę plik HTML o zawartości: i nic więcej to mi wczytuje tą stronę a poniżej plik index.php (stronę główną) ponieważ to includowane jest z index.php index.php?do=test |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:56 |