![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam mam taki prostu skrypt do wysyłania maila.
No i niestety wysyłanie maila nie działa. Może mi ktoś powiedzieć czemu tak jest? ![]() Probowałem tez w takiej wersji:
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 486 Pomógł: 101 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używasz cudzysłowu w cudzysłowie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
No dobra w pierszym nprzykładzie, pewnie chodzi Ci o link. Jak wiadomosc jest w innej formie bez cudzysklowia badz np. tresc maila bez linkow to i tak nie dziala.
Po prostu nie wysyla maila. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2011 Skąd: Murowana Goślina Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj pomogl jesli dziala, btw. pisalem z pamieci wiec moga byc bledy w sredniakch albo niedomknieciem klamr ![]() edit: ok poprawiłem błąd. chyba już powinno działać. www.php.net tam amsz też taki:
http://pl.php.net/manual/pl/function.mail.php Ten post edytował waqmaz 29.01.2011, 15:24:23 |
|
|
![]()
|
|
Sprawdziłem skrypt z php net i też oczywiście nie działa
![]() Wygląda on tak :
Wątpię żeby były w skrypcie błędy. Może mi ktoś powiedzieć czemu nie chcą się wysyłać maile? Może to być wina serwera? (skrypt jest na serwerze xxl-web, nigdy nie miałem z nimi problemów) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:29 |