![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2011 Skąd: Klucze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie koduje za dobrze lecz dopiero się uczę. Można powiedzieć że laik ze mnie bo wolę grafikę.
Ale nie o tym chce rozmawiać. Tylko pod google chrome pojawia się martwe pole. Po prostu nie wiem dlaczego. Wytłumaczy mi ktoś jak działa to zjawisko i gdzie popełniam błąd? Dokładnie tutaj w tym obszarze nic nie działa: ![]() Adres do strony : Link |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 24 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kto tu jest winny i tu ty czy chrome
-------------------- kAlmAcetA
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2011 Skąd: Klucze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Link do validatora
Poprawione i nadal jest ten sam błąd. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten sam chrome ma narzędzia dla developerów
![]() -------------------- http://d3ut3r.wordpress.com/ | mysql_* jest przestarzałe UŻYWAJ PDO!
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuję za pomoc. Szukałem tam gdzie nie trzeba po prostu. Wszystko już gra w finalnej wersji.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:04 |