![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem .. zadali mi na studiach takie zadanie: Stworzyć stronę HTML wykorzystującą style Style zdefiniowane w pliku zewnętrznym Minimum 5 selektorów, każdy mający minimum 2 cechy Kodowanie znaków „windows-1250” Na belce napis tytułowy „Imię Nazwisko, nr grupy – moja strona zrobiona w XHTML” Słowa kluczowe: HTML, XHTML, webmaster Kolor tła strony – inny niż biały Tytuł 2 stopnia „Jakiś tekst” Pozioma linia Akapit napisany pogrubioną i podkreśloną czcionką: „Uwielbiam tworzyć strony internetowe!” Strona musi przejść walidację XHTML! Plik musi być zapisany w notatniku a jestem kompletnie zielona z tego.. proszę o pomoc i będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat zadali mi na studiach takie zadanie No właśnie. Zadali Tobie. Więc zamiast szukać sposobu na oszukiwanie, otwórz dowolny kurs i zacznij się uczyć. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:50 |