![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki problem zrobiłem sobie pozycjonowanie wyników zapytania,pierwsza stronę wyświetla prawidłowo ale jak nacisnę następną strona nic mi się nie pokazuje nie potrafię wyłapać tego błędu.Proszę o pomoc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Dzieje sie tak dlatego, gdyz wyswietlanie wynikow uzaleznione sa od szukanej frazy a po przejsciu na inna podstrone ta szukana fraza juz nie istnieje, najprosciej zapisac ja do sesji
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyłapałem o co chodzi:
Po prostu te zmienne przepadają gdzieś jak nacisnę następna strona. Chciałem się zapytać jakiej funkcji użyć najlepiej tak aby te zmienne mi nie znikały. Próbowałem zapisywać do sesji ale zwraca błąd(chyba ze coś pokręciłem). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
To pokaz co tam stworzyles a jak uzywasz sesji to na samym poczatku pliku musisz dac
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:00 |