![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
problem mnie napotkał następujący. Mam taki panel administracyjny we Flashu, który działa bez zarzutu. Na serwerach OVH, 1and1 i jeszcze kilku innych. Problem występuje na serwerach home.pl i nazwa.pl. Otóż na tych serwerach w ogóle nie chcą byc odpalone takie pliki jak login.php. Nie wiem w czym tkwi problem, bo jak wspomniałem na innych serwerach działa w porządku. Dodam, iż plik contact.php działa na serwerach home.pl i nazwa.pl. Nie mogę zrozumieć różnicy, prosze o pomoc. Plik login.php wygląda następująco:
plik contact.php, który działa wszędzie dobrze:
Ten post edytował undefinedman 30.12.2010, 23:32:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Firefox -> firebug -> zakładka sieć i zobacz co jest odczytywane w przypadku ładowania pliku login.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A zatem sprawdziłem, nie bardzo się oruientuje co tam jest wypisane, ale wszystkie statusy wyświetlają się OK
Sam plik login.php robi echo s=0, czyli błąd logowania i to jest okej. We flashu powinien sprawdzić warunek, i jeśli sa zgodne name i pass powinien wyswietlić s=1. I tego niestety nie robi, we flashu nie pokazuje nawet s=0, tak jakby pomijał lub nie potrafił uruchomić pliku login.php na serwerze home i nazwa. Witam ponownie, poradziłem sobie. Problem powodują statystyki dołączone wraz z kontem na home.pl i nazwa.pl. Dodają po cichu hit stat gemius do plików XML i PHP powodując błędy. Aby przywrócić funkjonalnośc panelu administracyjnego oraz strony należy wyłączyć wszystkie skrypty zliczające w konfiguracji konta na podanych serwerach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:46 |