![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Wczoraj wieczorem ustawiłem sobie snipera na ebayu, na aukcję: TĄ
Myślicie, że była to dobra inwestycja? Głównie spodobała mi się cena skryptu SocialEngine (gdyż mam zamiar stworzyć pewien ciekawy portal, o czym niedługo pewnie napiszę). Teraz inne pytanie, czy mógłbym sprzedać swoją (nabytą) licencję na któryś z tych skryptów? Za całość dałem 60,00 $. Z góry dziękuję za odpowiedź. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uważasz, że na gotowcu stworzysz dobrą społeczność?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście, że nie będę się opierał całkowicie na gotowych rozwiązaniach. Ale zlecenie pisania skryptu od zera kosztowałoby mnie bardzo dużo, ale ja nie chcę tworzyć portalu klasy facebook-a lub nk.pl .. Przewiduję liczbę 20.000 do 25k użytkowników. Spolszczenie oraz dodatkowe moduły zlecę programiście.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie się nie przyglądałem temu co tam kupiłeś ale 60$ za taki skrypt to nie jest dużo, jednak podejrzewam że zaraz znowu zobaczysz te skrypty/skrypt w jeszcze niższej cenie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 49,99$ na przecenie. No i sens takiego wydatku ? Ja bym nie myślał o stworzeniu takiego dużego serwisu na nieznanym mi skrypcie, w ogóle raczej nie myślałbym o jakimkolwiek serwisie `na gotowcu` ... Rozumiem blogi i tym podobne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ale serwis ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy było warto? Oczywiście, przepłaciłeś tylko jakieś 60$ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie warto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 00:01 |