![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Mam drobną aplikacje która działa na onchange, znaczy działa ale nie działa - a dokładniej, mam kilka funkcji napisanych w ten sam sposób ale operujących na innych zmiennych i działają, ostatnia funkcja jednak nie chce działać i za nic w świecie nie mogę odgadnąć dlaczego. Dlatego proszę was o pomoc w znalezieniu błędu. Tak wygląda java script:
I html: Z góry dziękuje za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Następnym razem zamiast lecieć na forum:: Ściągnij Operę -> narzędzia -> zaawansowane -> konsola błędów -> klik wyczyść -> odśwież stronę ze skryptem -> wejdź do konsoli i zobacz gdzie masz błąd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ps. podmień <script type="javascript"> na <script type="text/javascript"> (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował CuteOne 12.12.2010, 18:23:19 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O dzięki, wiedziałem że jakiś drobny błąd.
A w chrome nie da się tak zrobić ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:28 |