![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem z kodem php. A mianowicie chcę stworzyc wyszukiwarkę przeszukującą tresc plików na serwerze. Mam 2 pliki... index.php:
szukaj.php:
Kiedy tutaj:
wpiszę szukane słowo, np:
I otworzę plik szukaj.php, to mam wyniki. EDIT: Zmieniłem metodę GET na POST i działa, ale czy ktoś może mi pomóc z komunikatami do tego skryptu ? Np. ilosc znalezionych wyników, komunikat o braku wyników i jeśli się da to DESCRIPTION, czyli cytaty tekstu, gdzie go znaleziono tak jak w wynikach google (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Będę niezmiernie wdzięczny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
O lol, człeku...
Umiesz czytać ? To już zrobiłem. Skrypt działa! Cytat EDIT: Zmieniłem metodę GET na POST i działa... Chodzi mi o w/w komunikaty... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 38 Dołączył: 1.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a czy ty jestes slepy?
to w formularzu tez ma byc get jezeli bys mial
to w formularzu tez masz miec post! Cytat EDIT: Zmieniłem metodę GET na POST i działa, ale czy ktoś może mi pomóc z komunikatami do tego skryptu ? Przecież napisał że to zmienił i problem ma z czymś innym. Wracając do tematu to chyba na GG się spikniemy. |
|
|
![]()
|
|
Dokładnie Quadina, mój mistrzu (IMG:style_emoticons/default/aarambo.gif)
Jak zwykle pomogłeś rozwiązać problem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dzięki za poparcie w temacie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:41 |