![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam tworzę portfolio i nie wiem która wersja jest lepsza o to one:
http://img815.imageshack.us/img815/8162/lay1.jpg http://img69.imageshack.us/img69/5980/lay2g.jpg Layout nie jest w 100% skończony ale żeby go ukończyć muszę wybrać którąś z tych wersji a jestem nie zdecydowany a wiec proszę o radę. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Wersja 2 i dopracuj typografię. -------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem te layouty nie są dopracowane ale to tylko do pomocy wy wyborze czy wersja z "kółkami" czy bez
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pierwszą wizytówką grafika jest jego portfolio - oba warianty są deliaktnie mówiąc do dupy jeśli mają pełnić rolę portfolio - grafika rodem z lat 90. Wywal do kosza i zacznij od nowa (albo nie zaczynaj aż się nie nauczysz robić grafy na poziomie bo tak to raczej nie zabłyśniesz)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 14 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: W. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popieram devnul'a... niestety wiele Ci brakuje, a pf ma zachęcać do skorzystania z Twoich usług - a żeby to robić musisz czymś zaskoczyć odwiedzającego. pooglądaj sobie projekty na psdtuts.com
-------------------- Sukces to droga od jednej porażki do drugiej, bez zmniejszonego entuzjazmu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli mam tylko wybrać jedną z dwóch to zdecydowanie numer 2, ale jak pisali koledzy trzeba jeszcze "trochę" poprawić
-------------------- My Seo blog - pozycjonowanie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2010 Skąd: Piotrków Tryb. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdecydowanie numerek 2, tak jak pisali przedmówcy. Jest sporo rzeczy do poprawienia
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem, czy jestem jakis inny, ale mi bardziej podoba sie wersja 1
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
1.
więcej powietrza. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam się z kilkoma poprzednikami: zacznij od nowa! W tym momencie zapewne jesteś święcie przekonany co do tego, że zmierzasz w dobrym kierunku...
Moja rada: 1) odstaw projekt na co najmniej tydzień i w międzyczasie poprzeglądaj portfolia innych (najlepszych) kolegów/koleżanek po fachu 2) wróć do swoich obecnych wypocin i przekonaj się czy faktycznie opłaca się to dalej rozwijać |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:52 |