|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%)
|
Napisałem wczoraj w okolicach południa wpis na blogu w kategorii "PHP". Do tej pory wpisy były importowane dość szybko, do ok. 3-4 godzin po napisaniu. Teraz minęły 22 godziny, a wpisu dalej nie ma na planecie. Nic nie zmieniałem ani w ustawieniach swojego bloga, ani w ustawieniach planety (tylko jakieś 2 godziny temu zmieniłem RSS-a, próbując to naprawić). Czy ktoś mógłby zerknąć, co jest grane?
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz |
Kwiateusz w tym siedzi, więc przy okazji ja też mam pytanie:
Wiesz może czy w planecie jest system pingowania? Wtedy można by szybciej prezentować nowe notatki. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%)
|
Z tego co widziałem, da się odświeżyć tylko już załadowane wpisy.
|
|
|
|
|
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn |
pingowania jak sie rozglądałem to nie ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
wpisy odświezone, wpis do crona dorzucony bo wziął i zniknął (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jak ogarne system i dowiem sie czegokolwiek o tym pingowaniu to moze dorzuce |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
Chyba problem się powtórzył(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pechowy grudzień(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dodałem wczoraj wpis z kategorii OOP i planeta dalej go nie widzi:( |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Nawet na Twoim blogu go nie ma, to trudno się dziwić planecie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
Są, ale naprowadziłeś mnie na rozwiązanie:D
Jakieś problemy z ustawieniem daty i były sortowane w złej kolejności:P Tak, że dzięki, a następnym razem muszę dokładniej badać sprawę. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.11.2025 - 22:25 |