![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam .Mam pytanie.w jaki sposob tworzycie strony www?
czy do przegladarki IE tworzycie inne style css? czy osobno generujecie style podstron? chodzi o Optymalizacja kodu. Proszę o skuteczne sposoby:) Tylko wypisać przykładu Ten post edytował szyszka1989 25.11.2010, 19:28:58 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na platformie PC zainstalowane mam 5 przeglądarek (Chrome, Opera, Mozilla, IE i Safari).
Pisząc stronę stosuję sprawdzone metody. Na wszelki wypadek zawsze sprawdzam czy na wszystkich działa mniej więcej tak samo. Zdecydowanie można podzielić te 5 przeglądarek na 2 grupy: 1) IE 2) Chrome, Mozilla, Opera, Safari W grupie nie ma znacznych różnic, natomiast między nimi jest ich sporo. Ogólnie polecam Ci stosowanie sprawdzonych metod, a także na wszelki wypadek walidację co jakiś czas na każdej z w/w przeglądarek z osobna. Pozdrawiam! -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:52 |