|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2010 Skąd: Głogów / Lubin / Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam mam taki problem gry wywołuję z bazy imię użytkownika to mi pisze:
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user '######'@'localhost' (using password: NO) in /home3/##########/panel_klienta.php on line 29 bo napisałem mały portal i chę aby w profilu pobierało Imię, nazwisko, miejscowość z bazy danych. Nazwe klienta lub ID klienta normalnie mi odczytuje z sesji np. a kod który wywołuje ID klienta (user) kod który wywołuje powyższy komunikat i który ma pobrać imie z bazy:
i czy one będzie nie pobierać moje imie tylko jego? Proszę o pomoc |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 89 Dołączył: 27.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
A przeczytałeś w ogóle ten komunikat, który ci się pojawia? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wygląda na to, że nie masz w ogóle dostępu do bazy danych więc pasuje najpierw coś z tym zrobić. Przydatne mogą okazać się mysql_connect i mysql_select_db.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 105 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
tak najpierw musisz otworzyć połaczenie a później wybrać baze danych z której chcesz pobrać wyniki
np |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 13:27 |