![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Przewertowałem forum, gogla i dokumentację CKEditor i albo jestem niedorozwinięty umysłowo, albo przerzucę sie na uprawe kartofli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mam taki problem: Z formularza, który okraszony jest CKEditor wysyłam do pliku tekst. Polega to na tym, że w źródle wklejam najpierw gotową jednostronicową stronę, gdzie jest już css załączony i zapisuje. Potem uzupełniam w trybie wizualnym treść, formatuję (np pogrubiam, wstawiam obrazki itp) już za pomocą CKEditor I efekt jest taki, że CKEditor zamienia mi:
na:
... usuwa cały nagłówek <head> i <body> Proszę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - pomóżcie mi znaleźć gdzie to wyłączyć. Naprawdę nawet bardzo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Przewertowałem kilka stron i nic Z góry ogromnie dziękuję (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował BatGraf 20.11.2010, 22:26:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chętnie bym pomógł, ale nie wydaję mi się żeby udało się to zrobić tak jak sobie tego życzysz (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) a to z jednego prostego powodu - kod by się gryzł.
Zauważ, że CKEditor dodaje już sekcje head (podgląd w firebug), a sam edytor z założenia ma służyć wyłącznie do edycji treści |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak, ale wystarczy, że da się wkleić tak:
W domyślnych ustawieniach wywala całe style |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 13:52 |