![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2010 Skąd: Jastrzębie Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, tak jak w temacie. Kombinowałem z EDYCJĄ rekordów i natrafiłem na pewien problem. Gdzieś jest błąd w edycji, ale nie potrafie sobie poradzić. Podeśle 2 screeny w których będzie tabela przed wciśnięciem przycisku EDIT i po:
przed kliknięciem EDIT: (IMG:http://img138.imageshack.us/img138/9760/20101113223218.jpg) po kliknięciu: (dodam że w formularzu edycji na razie mam tylko nazwisko i telefon dla testów...no i wyświetla się z echa Że rekord został poprawnie zaktualizowany) (IMG:http://img577.imageshack.us/img577/3840/20101113223251.jpg) Jak widać wszystko ładnie zmienia...tylko całość wygląda jakby nadpisywało (bo nawet inputa ID dałem z hidden na text i pobierało poprawne ID do edycji) Nie wiem czym to moze być spowodowane. Wkleje poniżej na tyle ile mogłem poprawiony kod:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aż sprawdziłem i... działa normalnie. może zrób truncate tabeli dodaj kilka rekordów i sprawdź czy działa
Ten post edytował CuteOne 14.11.2010, 10:28:28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2010 Skąd: Jastrzębie Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
truncate też nic niestety nie dało...no ale to jest niemożliwe. Przecież dałem kod taki jak ja mam na stronie. Skoro u Ciebie działa u mnie też powinno...
EDIT: Przperaszam wszystkich (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Już wiem o co chodziło, otóż w tym moim pliku menager.php mam dodawanie rekordów, usuwanie i edytowanie. Do tego mam w formularzu osobne przyciski (takie główne do sterowania menagerem) PRZYJMIJ SPRZĘT // POKAŻ WSZYSTKIE // ARCHIWUM dla przycisku przyjmij sprzęt mam zadeklarowane dodawanie rekordów, dla przycisku pokaz wszystkie mam edycje i usuwanie. A cały problem polegał na tym, że dla przycisku POKAŻ WSZYSTKIE miałem if (isset($_POST['all'])) ( i tak na prawdę to działało faktycznie dobrze...) Ale do przycisku przyjmij sprzęt nie miałem if (isset($_POST['add'])) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Po prostu brało mi z submit...od razu miałem połączenie z bazą i całą funkcje... dlatego przy wykonwywaniu edycji, dodawało mi automatycznie rekord (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teraz już wszystko ładnie śmiga. Przepraszam za głupote (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Temat off. Ten post edytował MateuszRyaN 14.11.2010, 14:30:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.09.2025 - 10:49 |