![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2004 Skąd: z Xtrmeme Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam czy ktoś może mi pomóc potrzebny mi jest taki skrypt coś w rodzaju sondy tylko ze winki musza wyświtlac sie na piewrwszj stronie a obok nich powinno być głosuj czyli mnij wiecej tak:
jak masz na imie 1.Jaś 10 głosów [zagłosuj] 2.Staś 9 głosów [zagłosuj] 3.Zdziś 8 głosów [zagłosuj] 4.Krzyś 0 głosów [zagłosuj] mam nadzeje ze jest to możliwe ponieważ jest mi bardzo potrzebne. Skrypt powinien byc w php/mySQL chyba ze ktoś zna lepsze rozwiązanie pozdrawiam i licze na szybką odpowiedz -------------------- www.xtreme.g0.pl najlepsze radio w sieci
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Takie sondy istnieją. Najlepiej poszukaj gotowych skryptów.
:arrow: http://www.google.pl/ :arrow: http://www.hotscripts.com/ -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2004 Skąd: z Xtrmeme Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
już szukałem jak bym znalaz to bym na forum nie pisał a sprawa jest pilno dobrze bybylo gdyby była admin panel ułatwiło by to bardzo dużo
-------------------- www.xtreme.g0.pl najlepsze radio w sieci
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
trudne to wielce nie jest byle kurs mysql i masz skrypcik
![]() -------------------- Warsztat: Apache: 1.3.29 | MySQL: 3.23.58 | PHP: 4.3.4 | phpMyAdmin: 2.5.4 Narzędzia: Notatnik 0.1 - Photoshop 7.0 |
|
|
![]()
|
|
....jak tak dobrze wszystko wiesz to moze zapodasz tu jakiś skrypt
-------------------- www.xtreme.g0.pl najlepsze radio w sieci
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie myśl, że dostaniesz tutaj wszystko podane na tacy. Wykaż trochę inicjatywy ze swojej strony. Szukanie nie boli.
Polecam ten link: http://sonda.ag.bocznica.org/ |
|
|
![]()
|
|
super dzeki jestescie zaje... obok pomógł powino byc jeszcze do zanaczena mondrala
![]() -------------------- www.xtreme.g0.pl najlepsze radio w sieci
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kaszek ty myslisz ze dostaniesz na forum gdzies konkretnego gotowca lub na stronie jest praktycznie nie realne ale jakbys mial pojecie o mysql to bys bez problemu mogl cos napisac a jak bys mial bledy to bysmy ci poprawili a tak pozatym to max mozemy ci napisac zarys aplikacji ale o gotowcu pomazyc kazdy moze
![]() -------------------- Warsztat: Apache: 1.3.29 | MySQL: 3.23.58 | PHP: 4.3.4 | phpMyAdmin: 2.5.4 Narzędzia: Notatnik 0.1 - Photoshop 7.0 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:45 |