![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 9 Dołączył: 11.10.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym, abyście ocenili mój projekt WellBot. Jest to internetowy Bot, z którym można pogadać. Teraz wg mnie, jest całkiem nie źle, wiele mnie jeszcze poprawek czeka ;-) Daję linka do zawsze najaktualniejszej wersji:
http://qubus.ojcow-grodzisko.pl/testy/WellBot/ Nie działa jeszcze funkcja pomocy, ale wszystko inne już jest ok. Jakub (bo tak go nazwałem) może odpowiadać na wiele pytań, związanych ze wszystkim. Teraz jestem w trakcie budowy bazy danych z jego tożsamością. Planuję, aby dane które bedą dotyczyć witryn na których będzie pracował, będą w innej bazie. Miłego testowania. Aha, i proszę o zamieszczanie w swoich opiniach, pytań na które nie odpowiedział ![]() BŁĘDY NAPRAWIONE JESZCZE RAZ PROSZE O ZGŁASZANIE PYTAŃ NA KTÓRE NIE ODPOWIEDZIAŁ Ten post edytował jakub.drag 13.11.2010, 11:25:53 -------------------- Podchodź pozytywnie do swojego kodu :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ja: Która godzina?
On: Raczej tak! Teksty wychodzą nieraz poza ramkę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 9 Dołączył: 11.10.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, dzięki, ramki już naprawione, a co do pytania, to za chwile, proszę o dalsze opinie
-------------------- Podchodź pozytywnie do swojego kodu :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem do czego to ma służyć, uprzejmie się przywitałem, to mnie nie zrozumiał, tak samo nie chciał powiedzieć ile to jest 2+2...
o dupę rozbić takiego bota ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi odpowiedział na 2 pytania : Hej, Ile masz lat ?
A zadałem mu pytań mnóstwo więc ocena 2/10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 12 Dołączył: 1.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak masz na imię
-Raczej tak -Nie jestem pewien. -Być może. -Nie wiem, może tak może nie ;-) To jak on ma w końcu na imię Gdzie mieszkasz -Mieszkam w sieci Internet, na bierzącej witrynie. Piszę się bieżącej Jak narazie lipa. Gdy się wpiszesz "Gdzie mieszkasz" a jak wpiszesz "Gdzie mieszkasz?" to nie rozumie. |
|
|
![]()
|
|
dzięki, ale mówiłem wam, żeby pisać na jakie pytania nie odpowiedział. Kilka klików i już by na nie odpowiadał. i prosze nie wpisywać polskich znaków, pytajników, wykrzykników i kropek.
Ten post edytował jakub.drag 12.11.2010, 22:22:09 -------------------- Podchodź pozytywnie do swojego kodu :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-> Czemu sobie nie zapisujesz pytań i odpowiedzi?
-> to On czy Ona? Może rozróżniaj a jak nie to niech będzie tylko animacja męzczyzny. -> no tą godzinę to już by mógł wyświetlić ![]() -> odpowiedzi takie na "odwal się" ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:43 |