![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten szablon był robiony, dłużej niż 10 minut? Swoją drogą, jest zbyt ubogi, napisy w menu słabo widoczne, dorzuć więcej bajerków, żeby strona wyglądała, na bardziej żywą.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stronę robi ktoś dla nas. Co powinien zmienić? Co mam przekazać?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze, gdybym komuś zlecił zrobienie szablonu, i by mi coś takiego przedstawił, to od razu zmieniłbym grafika. Dużo ładniejszy szablon, mogę zrobić w max 2-3h, a weź pod uwagę, że nie jestem grafikiem
![]() Ten szablon, cały do wymiany, ponieważ patrząc na niego, przypominają mi się strony, jakieś 5 lat wstecz. Wygląda on, jak robiony na szybko, choć pewnie i w 10minut, idzie coś lepszego zrobić. Ten post edytował ExPlOiT 2.11.2010, 20:02:06 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 1 Dołączył: 2.08.2010 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co powinienneś powinieneś przekazać: Dziękujemy za trud, ale Twoja praca nie spełnia naszych nawet podstawowych oczekiwań. Mam nadzieję, że Twoje kolejne prace będą bardziej przypadały nam i naszym klientom do gustu. Jeszcze raz dziękuję za współpracę.
Co powinien poprawić grafik - wszystko - Czy TO jest sklep ![]() Swego czasu na tym forum lub innym była bardzo ładna strona drogerii ( wg. mnie ) http://www.kosmetic.pl/ Nie jest to bynajmniej kryptoreklama ![]() BTW. Z tym odczekiwaniem to są jakieś jaja - czekam, czekam, a tu bam post zdublowany ![]() Ten post edytował Grand93 2.11.2010, 20:24:02 |
|
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 1 Dołączył: 2.08.2010 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naprawdę macie taki niski budżet ?
Logo cudowne, szukajka się wyróżnia - czy ona jest najważniejsza ? - stonować ją - tło w niej zrobić różowsze ![]() Napis zestAwy - po co w nim 2 kolory ? reszta ok ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zadaj sobie pytanie: czy kupiłbyś coś na takiej stronie?
W tej branży liczy się profesjonalizm a wygląd to podstawa. 90% ludzi jest wzrokowcami a pozostałe 10 to informatycy. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 8 Dołączył: 13.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie formularz logowania dla stałych klientów? Gdzie informacje o sposobie i koszcie dostawy? Gdzie dodaj do koszyka? Gdzie koszyk? Gdzie informacje o sprzedawcy (dane teleadresowe)?
-------------------- Web usability
Program Partnerski |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Te szablony wyglądają jak zwykłe ulotki.
Zmień grafika ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
steve wonder zapłakał jak to zobaczył. Koszmar zmień grafika albo pokaż mu podobne szablony sklepów internetowych.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się że nie chodzi tutaj o kasę tylko grafik pewnie po rodzinie albo ktoś bliski
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:18 |